Szabadság....

Elkezdődött a szabadságom!! :)
Nagyon boldog vagyok és határtalanul szabadnak érzem magam. :)
Gyors készülődés az út előtt, kis pakolás takarítás és futás... :)
Majd írok hogyan telnek a napjaim.

Ja! Robbie!
Amit üzenni szeretnék neked:
Nem! És kérlek tisztelj meg annyival, hogy elfogadod a döntésemet.

Nemeszisz



3 megjegyzés:

Névtelen 2009. július 8. 16:10  

Mivel tiszteljelek én meg ? Beszélgetésünk során zárkózott, barátságtalan voltál...Én nyílt sisakkal, elérhetőségeimet megadva kommunikáltam, talán mert egyenes ember vagyok. Két ember, ha találkozik és szeretné megismerni egymást, annak a Nyitottság és Őszinteség az alapja. Sajnos ez tőlem feléd elég egyoldalúan valósult meg...Ezekután rámcsaptad a Gtalkot : micsoda magas szintű viselkedés ! És még én fogadjak el bármit is ?

Névtelen 2009. július 8. 16:11  

és mégvalami : ide kell feljönnöm, hogy ezt lássam ? arra nem veszed a fáradtságot, hogy direktben írj emailt nekem ? és még te beszélsz tiszteletről ?

Nemeszisz 2009. július 10. 10:37  

Nem megyek bele a hatalmi drámáidba, ez többek között azzal jár, hogy nem fogok válaszolgatni a leveleidre és reagálni a megjegyzéseidre. A felháborodásod légy oly kedves és tartsd meg magadnak. Számomra te egy idegen ember vagy, nincs jogod számonkérni semmit. Beszélgetni szerettem volna veled, de te olyan infókat kértél melyeket nem mondtam el,erre te erőszakkal reagáltál. Erre nincs szükségem, és arra sem hogy egy idegen ember baszogasson. Részemről a kettőnk közti kommunikációt lezártak tekintem.

Megjegyzés küldése

Olvasók