Robbie Agel

Hopp! Egy megjegyzés... és még egy! :) Egy komplett blog bejegyzés...

Nos Kedves Robbie!

Köszönöm szépen, ez igazán hízelgő számomra. Imádja az egom! Szex imádó, szabad gondolkodású, biszex... Igen ez lehet mind igaz rám. :-) .... Megmozgatta kicsit a fantáziám a bejegyzésed, és a konkrét ajánlatod is.És be kell valljam, nem tudom, hogy szexuálisan mik a határaim, hisz még oly sok csoda vár felfedezésre az életemben, mint például a nők legmohóbb, dombok mögé rejtett ördögi szakadékának csókokkal igézése... a legtitkosabb/mocskosabb vágyaim beteljesítése.

Ilyen nyilvános felkérésre kénytelen vagyok, hasonló nyilvánossággal és őszinteséggel reagálni. Nem kenyerem a látatlanban ismerkedés, hiszek a megérzéseimnek az érintésnek, az orromnak, és a sors szerűségben. Ha valakit oda sodor a szél amerre járok, megnézem, lehet meg is kóstolom, de direkt nem teszek túl nagy kitérőket.

Csókoltatom Lindát és Téged is!
Sok sok szenvedélyes és gyönyörökben gazdag pillanatot kívánok még Nektek!

Nemeszisz ;)



1 megjegyzés:

Névtelen 2009. június 8. 15:53  

Édes Nemeszisz :) tündér vagy, és fantasztikusan írsz...újabb bizonyítéka az én jó orromnak :) nézd, én is hiszek a Sors erejében, s hogy találkozunk azzal, s akkor akivel , s ahol kell...Ámde : ne kerülje el figyelmedet, hogy MI már találkoztunk : itt, a Blogon...ez is egy JEL ! olvasol belőle ?
...mert ha igen, akkor pontosan tudhatod, hogy személyes találkozásunk egyre közeledik...megírtam neked emailcímemet : iamlegend99@gmail.com és szeretném rá megkapni teljes neved és mobilod, hogy én is érezhesselek Téged...Lindával együtt, mert ő még nem ízlelte meg, milyen Beteljesítő, amikor egy ilyen csodás nővel szeretkezik vadul, s egyszerre élvezi egy ffi és egy amazon ölelését...de ez NEMcsak szexről szól, a lelked ugyanúgy vonz, s azt is ismerni ( közelebbről, mélyebben ) akarom, mint a testedet...találkozzunk ! írj nekem emailemre.

Megjegyzés küldése

Olvasók