Egy "alkoholista kurva" bejegyzése

Úgy döntöttem kicsit iszogatok ma este. Semmire sem vágyom jobban mint egy kis ugra-bugra után pár korty "Törpi szörpire". (Sangria)
Csordultig tele vagyok, de valahogy mégis... nagyon rég éreztem magam ilyen üresnek. Nincs okom panaszra és nem is sír a szám, mert alapvetően nagyon nagyon boldog vagyok (magamtól, a döntéseimtől és az azt követő tetteimtől). Megint az a kicsit idegen, de felettébb vonzó érzés kerített hatalmába, hogy nagy változás közeleg.
.../korty/...
Szavakkal leírhatatlan mi van most bennem...
... /korty/... /korty/... ah, nagyon jól esik a kis szörpi. :)
Imádom a színét, az ízét, az illatát
../korty/.. hmm mennyei Manna... /korty/...
Egy hosszú, érzéki hűvös csók ... /korty/... hátradőlök és megint csak iszom, iszom, nyelem a nedűt.
Gyakorlatilag soha nem iszom, így elég hamar fejembe száll a "bátorság", már érzem is azt a huncut kis bizsergést a végtagjaimban. Ahogyan szét árad a testemben az alkohol, ellazulnak az izmaim, tombol az agyam és forr a vérem.
/még 1 pohárral/ :)
Hol is tartottam? Az érzéseknél, a lelki űr és lelki telítettség... Néha igazán nehéz megmaradni a jelenben, mert az agyunk csak a múltat ismeri, így ha az információ hiányban szenved kiegészíti a jelen tapasztalatokat a múlt béli események kapcsán megtanult dolgokból. Most én is valahogy így vagyok ezzel. Érzek, megélek valamit, de nincs kellő infóm ahhoz, hogy teljesen az enyém legyen, így az agyam (hívhatnám külső egonak is) folyamatosan irányítani akar. A kellő tudatossággal, magamra figyeléssel le tudom vetkőzni ezeket az olykor zavaró gondolatokat. Folyamatosan villannak be képek, érzések, illatok a múltamból. Megmondom őszintén ennek nem örülök. Igyekszem nem küzdeni ez ellen hisz biztosan nem egy ok nélküli tapasztalat.
(vicces kicsit, már csuklom is... )
Lehet, hogy valójában én teremtem meg magamnak, magamban ezeket az érzéseket? Lehet csak hiányzik valami és foltozgatok?
... /korty/... Most szívesen szivaroznék kicsit... /korty/... még azt sem próbáltam...
Egyébként ma is történt velem valami ami még ezelőtt soha. Beragadtam egy liftben két emelet között. :) Először féltem kicsit, de a kiszabadulás pillanata nagyon felemelő volt. :)
Sok mindent szeretnék kipróbálni, magasról ugrálni, szállni a semmiben ernyőn, kötélen.
...és megint a pia :)... huh, bejött a kis szörpike :)
Megyek is és átadom magam a Sangriának :) ...

Egészségünkre! :)

1 megjegyzés:

HungaryBoy 2009. június 23. 21:26  

Szia Nemeszisz!

Kérlek válaszolj meg nekem valamit itt a blogodban... Miért írod? Mindig elolvasom amit írsz, ja és gratulálok a titkos hódolóhoz, és azon szoktam gondolkodni, hogy mi az ami leginkább inspirál amikor írod. Miért születik olyannak egy bejegyzés, mint ami itt van? Van különbség a valóság és a bejegyzés között?

Üdv,
HungaryBoy

Megjegyzés küldése

Olvasók