Első hétvégém az iskolában :)

Ekkorra már minden kétségem elszállt az iskola váltással kapcsolatban. Emlékszem, mikor először jártam a SOTE épületében milyen nagy hatással volt rám a levegős aula és mennyire tetszettek az oszlopok, a tiszta tágas tér. Ez nagyon fontos, döntő pillanat volt számomra... Ha nem éreztem volna jól magam az épületben, nem lennék most a Nimród diákja. :)
2009.09.12: (5) Szombat
Az első tanítási napon, boldogan és tele kíváncsisággal léptem az épületbe. A hatás akkor sem maradt el (és azóta is minden alkalommal beleborzongok az aula pillanatról - pillanatra változó fényeibe, a tér rám gyakorolt hatásába). Szeretek oda járni. :)
Valahogy...olyan természetes volt, hogy ott vagyok. Figyeltem az embereket. Egy nagyon érdekes, számomra idegen férfi volt az első akivel szembe találkoztam az iskola kötelékei közül ( az egész folyosót belengte a jelenléte), szívélyes üdvözlő mosollyal fogadott. Majd egy nekem igen kedves és nagy tiszteletnek örvendő, emberrel "találtam magam szemben". Ő Nádas Nándor, elöntötte a szívem a szeretet és az öröm. :) Nem meglepő módon teljesen elvarázsolt, letaglózott a tudása és ezen tudás átadásának képessége. Bele pillanthattunk a jelképtan rejtelmeibe. 1-2 alapvető szimbólum eredetébe, jelentésébe, hogy miként jelennek meg ezek a mai világunkban. Egy eddig nem ismert gondolati láncolat kezdett kibontakozni a fejünkben az óra végére. A számokra és betűkre már nem csak mint egymást követő jelekre gondolok hanem próbálgatom az egyéb jelentéseiket is a tudatomba hozni. Ha szeretnétek megnézni, meghallgatni Ő miért jött ide és mit hozott nekünk ITT megtekinthetitek.
Délután asztrológia előadást hallgattunk. Tóth Sándor vezetett be minket a csillagok, csillagászat titkaiba. Az együtt töltött idő során megtanulhatjuk, hogy milyen mentális deretminációkkal ruháznak fel bennünket a születésünk pillanatában ránk ható égitestek mind személyiségünk, mind kapcsolataink, egészségünk... stb. vonatkozásában. Az elmondottak alapján képesek leszünk a velünk szemben álló emberről még több szavak nélküli információ birtokába jutni az asztrológiai ismereteink segítségével is.
2009.12.13: (6) Vasárnap
Hoppál Borival kezdtük a napot. Az előadás címe: A szülés misztériuma. Sokat gondolkoztam mit jelenthet ez, megmondom őszintén nem jöttem rá. És miért? Mert túl bonyolítottam! :)
Megjelent előttünk egy végtelenül tiszta és kedves NŐ, aki lényével már előre vetítette az elmondott tartalom lényegét. Kicsit bátortalanul írok az általa elhangzottakról, mivel olyan nagyon egyszerű de mégis ebben a közlési formában biztosan elmondhatatlanul sok mögöttes ( már már magasztos) tartalom van a sorok között.
Az első megdöbbentő felismerés az volt számomra, hogy mentálisan mennyire erőszakos vagyok a testemmel.
Nagyon sok szép színes képpel illusztrálva mutatta be a megfogantatás, a magzat fejlődésésnek és a szülés szentségének mozzanatait. Bori elméletileg interakív kommunikációt biztosított volna a számunkra az előadás folyamán, de hol az ámulattól, hol a meghatottságtól nem tudtunk megszólalni. :)
A nap következő és egyben a hétvége utolsó állomása Kereszty András energetika előadása volt. Fokozott érdeklődéssel figyeltem a szavait, mivel ez elmúlt időben /autodidakta módon/ sokat foglalkozgattam az enegrgiákkal, a gondolatokkal, ezek ránk gyakorolt hatásával, a teremtő erejükkel, így természetszerüleg kiaklakult bennem egy kép. És most, végre egy mindennapjaiban többek között ezzel a témával foglalkozó, gyógyító (ha lehet így kategorizálni) szakember beszélt hozzánk! Ő is mindent megtett annak érdekében, hogy a képességei, tudása (ennek átadása) révén egyszer elvezessen minket igazi önvalónkhoz, hogy képesek legyünk felmérni hol tartunk most és fejlődhessünk magunk által. A kollektív energiák bemutatását, mikéntjének ismertetését a testünk energetikai rendszerével való ismerkedés követte.
Sok új és nagyon hasznos információt kaptunk és azóta is kapunk Tőle. :)

Összességében ez is egy csodálatos hétvége volt.

Szeretettel ölellek,
Nemeszisz :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Olvasók