Vissza -pillantó... tükör? :)

Nos mi is történt velem az elmúlt pár napban?
Egy mondatban: Nagyon szépen haladok egy boldogabb, minőségibb élet felé. :)

Szépen lassan, csak sikerül belelazulnom az életbe :) és meglepő módon, nagyon könnyen, szinte természetszerűleg potyognak le rólam a már idejét múlt szokások, kapcsolatok. És ugyanakkor életre kelnek, megvalósulnak a vágyaim. Szinte hihetetlen számomra az elmúlt időszak, tényleg nem kell más a boldoguláshoz mint a hit és a szeretet???? Az energiák megfelelő használata, áramoltatása?
Valóban ennyire az agyunk rabjai vagyunk? Kezdem megérteni és valóban elhinni, hogy mindig az a valóság amit a képzeletünkkel teremtünk magunknak. És ha valóban hiszek ebben a valóságban materializálódik is, ha kérem és szükségem van rá... megkapom. Általános konklúzióm, hogy minden csak akkor tud igazán belsővé válni ha valóban szükségünk van rá... tudatalattinkban tudjuk mi az amit csak majmolunk, mi az amit akarunk- külső ingerek miatt, mi az amit alapvetően negatív és pozitív töltetű energia táplál... Azt tapasztalom, hogy csak abban tudunk igazán (sejt szinten) bízni, hinni és csak azért tudunk igaz szívvel kiállni, tenni ami a "miénk", amire valóban szükségünk van az életben. Ha valamire valójában nincs is szükségünk, akkor nem tudjuk megteremteni magunkban azt az erőt, érzelmet ami annak létrehozásához, a hosszabb/rövidebb távú kitartáshoz szükséges.

Pardon, kicsit elkalandoztam... azthiszem ez még egy hosszabb lélegezetvételű gondolat lesz... :) szóval, köszönöm azt a sok csodálatos tapasztalatot amit mostanában élhettem át. Azt érzem, hogy végre élek. Ismerkedem, kapcsolatokat építek. Utazgatok - szinte totál ingyen..., elmegyek ide-oda enni, inni..., komolyan mondom míg volt napi munkám (mókuskerék) nem engedtem meg magamnak ennyi szórakozást, ennyi boldogságot. Olyan mintha most kezdenék igazán élni. :):)
Lehet hihetetlen, de olyan nagyon támogat a sors mindenben (amire valóban szükségem van). Szívem szándéka szerint dolgozhatok is. Azaz segítek... önkéntesként vagyok jelen a Magyarországon elsőként megrendezésre kerülő EGYSÉG Konferencia csapatában. :) Olyan emberek vesznek körül, akik nem csak szavakkal, de tetteikkel is a tiszta szeretetet képesek kommunikálni.


A látszólag nem annyira napos oldal: Érnek első pillanatban kevésbé kellemes tapasztalatok is melyeket igyekszem azon nyomban megvendégelni a lelkemben, kis ideig maradásra bírni és megtalálni mivel teremtettem mindezt? Már elég jól viselem, de eleinte azt hittem belepusztulok egy - egy ilyen "Héj Te, Edit! Mutasd csak mi van itt valójában!?" tapasztalatba ... hogy mennyi hazugsággal hitegetjük magunkat???! Nem is gondoltam... és mennyi lehet még? Hmm.. izgi ...




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Olvasók